Stallmys

Efter jag hade slutat imorse åkte jag ut till stallet direkt och fixade allt. Sen borstade jag Brixen och kände igen honom. Han är varm på vänster bak & höger bak får jag inte röra, så jag misstänker att det är från den 8,5 timmes resan hem i lördags. Vi får se hur han är imorgon, är han fortfarande varm & lite svullen tänkte jag kladda på lite kyllera och se om det hjälper. Sen åkte jag ut till mamma och pussade på hästarna sen sov jag några timmar. Känner mig inte alls kry i kroppen, så nu ska jag bara vila & ta det lugnt tills killen kommer hem då ska vi laga lite kvällsmat.
Förövrigt fick Brixen gå ihop med en av sina nya hagkompisar idag och det gick superbra att släppa ihop dem! ?
img_4910
img_4903

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *